Automatický přístroj s kontinuálním zatížením pro stanovení ESR.
Automatizovaný ESR systém vhodný pro malé laboratoře a ordinace praktických lékařů. Vzorky zpracovává přímo ze zkumavek na krevní obraz.
Plně automatizovaný ESR systém | pomocí modifikované Westergrenovy metody | přímo ze zkumavek na krevní obraz.
Inovativní, mobilní POC řešení pro testování ESR u psů, koček a koní.
Pro načtení testů sedimentace erytrocytů prováděných na přístrojích MINI-CUBE, Cube 30 touch a VES-Matic 5.
VL Anaerobic Blood Agar je vysoce výživné médium doporučené pro kultivaci sporulujících a nesporulujících anaerobních mikroorganismů.
Todd Hewitt bujón je určený pro kultivaci ß-hemolytických streptokoků serologickou typizací.
Anaerobní hemokultivační nádobka s tekutým bujónem určená pro kultivaci krevních vzorků automatickým hemokultivačním systémem VersaTREK®.
Selektivní obohacovadlo kultivačního média určeného pro izolaci rodu Bordetella.
Biochemický klín NEW ve spojení s Endo agarem je kombinovaná diagnostická půda skládající se z těchto dvou složek. Tato kultivační půda se používá k rychlé a předběžné identifikaci běžných střevních patogenů. Umožňuje kontrolu čistoty kmene.
Kultivační půda určená pro detekci a stanovení počtu enterokoků ve vzorcích vody technikou membránové filtrace.
Živný bujón č. 2 je kultivační půda, která se používá pro kultivaci náročných patogenních a ostatních mikroorganismů.
Kultivační půda používaná pro test citlivosti na antibiotika a sulfamidy (disková, difúzní Kirby-Bauer metoda) a pro primární izolaci neisserií a dalších patogenů z klinických vzorků.
Agar je přírodní hydrokoloid extrahovaný z několika druhů červené řasy, hlavně druhů Gelidium, Gracilaria a Pterocladia.
Kultivační půda používaná pro izolaci a kultivaci termofilních patogenních bakterií rodu Campylobacter, náročných mikroorganismů a stanovení hemolytických reakcí.
Agar označovaný též jako Chapmanovo médium je kultivační půdou určenou pro izolaci patogenních stafylokoků.
Standard Count Agar určený pro zjištění celkového počtu mikrobiálních mikroorganismů v mléce, mléčných výrobcích, vodě a odpadní vodě.